Потребители на линия

В момента има 69 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

На 24.09.2015 при зареждане на дизел (пълен резервоар както винаги) решавам да закупя и от "промоционалните" продукти на Diadora с отстъпката която се предоставя с "бонус точките при зареждане на гориво или закупуването на стока в магазина. 
От сайта (преди доста време бях чел промоцията) на газпром знам, че за всеки пълни 15 лв. се дават 2 бонус точки (ако имате FUEL PASS чип).
Така при покупка за 80 лв. дизел трябва да получа 10 точки и да закупя чантата която харесах (иначе няма да ги събера точките като цяло и ще ги загубя докато се съберат). След плащане от моя страна касиерката Антонина Минева ми заявява "При вашата сметка се дават 6 точки"... Попитах изрично дали с Fuel Pass-a им не се дават двойно точки и отговора беше "Да дават се и ако нямахте чип трябваше да ви дам 3 точки". Не ми се разправяше повече и реших, че наистина аз може да съм в грешка и за това си платих и тръгнах. След това реших да отворя сайта и да проверя наистина ли се дават 6 точки и ето какво пишеше в техните условия на техния сайт

 http://www.gazprom-petrol.bg/sites/default/files/files/Terms%20and%20Conditions%20letter_Diadora(1).pdf

 Примери – при покупки чрез Fuel pass:

• Покупка на стойност 15 лв чрез Fuel pass = 2 бонус точки.

• Покупка на стойност 30 лв чрез Fuel pass = 4 бонус точки.

• Покупка на стойност 45 лв чрез Fuel pass = 6 бонус точки. 

• Покупка на стойност 60 лв чрез Fuel pass = 8 бонус точки.  

• Покупка на стойност 80 лв чрез Fuel pass = 10 бонус точки.   

 

Не е проблема, че не са ми дали точките на момента (този път изрично си ги запазих за да взема въпросната чанта която забелязах, че се продава и в OLX).

Проблема е в това, че докато има такъв обслужваш персонал (който съм сигурен, че си прави на ударен и след това като нищо може да продава и въпросните артикули в OLX) който си мисли, че някой му е длъжен за нещо ще си останем с лоши чувства там където си оставяме парите....

От началото на "промоцията" (24 юли до 11 октомври) съм похарчил над 300 лв. през карта (да не говорим плащания в кеш).

 

Просто не ми се събираха въпросните точки и съм отказвал когато са ми ги предлагали (което си е моя грешка). Сега когато реших наведнъж да ги направя (съжалявам, но резервоара ми побира само 60 литра, а под средата на резервоара гледам да не падам) някой служител (поради незнание или нарочно) ми отказва и даже настоява, че аз не разбирам колко трябва да ми даде....  Изпратено е и запитване през сайта на газпром на 24.09 (до момента 27.09 няма отговор) да видим какво мислят те по въпроса.