Потребители на линия

В момента има 8 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Alpha Technology отлагат пускането на своя копач за септември месец. Оправданието е, че от PayPal са блокирали акаунта им и това ги е принудило да търсят други източници на пари. Цялата компания все повече намирисва на измама. Ето ви няколко довода за това:

 

1. Офис на компания която се занимава с създаването на копача. При оферта от два продукта с цена 1350 GBP единия и  5450 GBP другия и средно около 5 000 поръчки (това е ориентировъчния преордър на първата поръчка което прави между 6 750 000 GBP и 27 250 000 GBP).

 

 По техни твърдения, частите за копача се правят в Индия и после само се сглобяват в въпросния офис.

 

2. В компанията работят 3-ма човека (които са семейство). Съседния офис е на M Akram & Co (бащата на семейството) който е и счетоводител.

3. Отлагането и промяната на условията (имаше обещания за 15 юли и в най лош сценарии 31 юли, което сега бе променен на края на септември месец).

4. Премахването на всеки потребител от техния форум посмял да попита какво става или спомена думата REFUND. Също така изтриването на форума и всички постове от 28 юли назад.

5. Започна да се споменава и даването на акции от компанията вместо REFUND. В Англия и САЩ е много сложен процес да се дадат акции от компания на някой и това е свързано с много разходи за самата компания.