Потребители на линия

В момента има 22 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

От представителство на  "Ламборджини" вече приемат дигиталната валута при продажба на наличните автомобили в представителството, съобщават от британския вестник "Дейли мейл".

В САЩ беше закупен нов автомобил модел Tesla Model S, като стойността му бе платена с новата електронна валута биткойн. Дилърският център на Ламборджини в Южна Калифорния обяви, че вече ще приема виртуалните пари.

Цената на закупения с биткойни автомобил е между 70 и 95 хиляди долара (в зависимост от екстрите). Днешният курс на биткойн е равен на 1013 долара, като клиентът е платил по-малко от 100 биткойна за своята нова кола (в момента 08.12.2013 кура е спаднал до 730$, което прави загуба на представителството в размер на  28300$).
Новата валута съществува от 2010 година, като нейният курс първоначално беше под долар, като през 2011 година достигна 2,5 долара, а през ноември 2013 година надвиши цели 1000 долара. Има страни, в които използването на дигиталната валута е забранено. Една от тях е Китай.
След появата на Bitcoin, се появиха и много други круптовалути. Една от тях е Litecoin, но за разлика от своя събрат Bitcoin, все още е нова и цената и варира от 20-50$ за 1 coin. Очаква се покачване в най скоро време на цената и на двете валути.