Потребители на линия

В момента има 45 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Сайтът http://razberiep.eu/ създаден по проекта "Как разбираме ЕП" от фирма на Моника Йософова се оказа изработен с безплатна CMS система WordPress, а графичния темплейт на сайта струва 60.

Освен това не са си направили труда да update-нат до последната версия на WordPress, което прави самия сайт уязвима за атаки.

 

 

Този сайт е част от проект, финансиран от Главна дирекция "Комуникация" на Европейския парламент за популяризиране на предстоящите европейски избори. Другите "мероприятия" по този проект са конференция в Софийски университет и конкурс за детска рисунка. Финалът на проекта ще е непосредствено преди евроизборите, когато ще се проведе събитие-симулация на работата на Европейския парламент – "Европейският парламент на живо".

Стойността на цялото това евроугодно пропагандно дело е 118 720 евро. Европарламентът финансира 50% от сумата с грант, а другата половина е осигурена от изпълнителя на проекта "Актив Груп" ЕООД, еднолична собственост на Моника Йосифова.

От Главна дирекция "Комуникации" категорично отхвърлиха съмненията за конфликт на интереси, породени от факта, че Моника Йосифова се явява съпруга на шефа на Партията на Европейските Социалисти Сергей Станишев, която също ще участва в пропагандираните евроизбори. Говорител на ЕП, разясни, че проектът е получил много добра оценка от комисия съставена от 6 "независими" специалисти, всичките работещи в Европейския парламент, а Моника Йосифова не получава заплата по този проект.