Потребители на линия

В момента има 24 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

"САРА КОМЕРС" ООД която е създадена през 1999г. Основен предмет на дейност на фирмата е производството на пластмасови изделия и тяхната реализация.Фирмата работи с най използваните пластмаси като ABS, HDPE, PA, PC, POM, инженерни пластмаси и други. Работим с малки и големи фирми за които произвеждаме стоки за : дома, строителството, промишлена и не промишлена индустрия, хладилната индустрия, козметичната и фармацевтичната индустрия както и за велосипеди и др.

Произвеждаме пластмасови части за хладилници,козметични опаковки, части за велосипеди,инсталационни кутии за електроинсталации, ключове и контакти, осветителни тела, дюбели за топло изолация и др.Фирмата се грижи за качествената им изработка и за удовлетворяването както на клиентите си така и на крайния потребител.За постигането на тази цел се използват качествени материали , специализирана работна ръка, машини поддържани винаги в отлично състояние и сплотен екип от професионалисти.Фирмата ни гарантира за качеството на произведените си продукти и това я утвърждава на пазара. С придобития си опит и гъвкавост непрестанното увеличава обема на продукцията и вида на изделия. С появяването си на пазара фирмата е успяла да увеличи своите активи десетки пъти като в момента притежава 20 машини които варират в големина от 3 до 300тона. Работим с най – известните с точност и качество машини като Arburg, Demag, Krauss Maffei, Boston Matthews, Jonway и Boy .Всички машини се тестват на регулиран график и се поддържат в отлично работно състояние. 


Нашата компания построи новата си фабрика, която се разпростира върху площ от 2500 кв.м. в Пловдив. Тя е оборудвана с машини, които надвишават всички изисквания. Ние разширяваме нашата дейност чрез внедряване на вторични процеси, като използване на бои и лакове за достигане на най-големите очаквания на нашите клиенти . С помощта на нови технологии, ние сме в състояние да достигнем ефекта на злато, сребро, бронз и хромирани цветове и цветове като хамелеон, термо цветове и д.р.. Работим върху производството на пластмасови продукти от всички размери и форми без ограничения.Създаваме нови отдели с цел изграждане на производство чрез създаването на пълна работна линия от суровините до готовия продукт за нашите клиенти. По този начин, може да се осигурим високо качество на продуктите, с добри цени. Фирмата ни се развива много бързо и винаги се търсят нови възможности. Ние винаги ще си сътрудничим с нашите партньори, за да им помогнем да просперират компаниите ни. Може да се конкурираме с всяка фирам и да предлагаме най-добрите цени за най-добро качество.