Потребители на линия

В момента има 46 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

От Петък сайта на Libertyreserv.com не се отваря. Проверка на сайта показва, че от Петък ДНС сървърите на LR са пренасочени и сочат към Shadowserver.org които са известни с своята борба срещу online престъпността.

Всеизвестен факт е, че чрез Libertyreserve се перяха парите и то на много хора. Това беше една от основната валута във всички ъндърграунд форуми за търговия с кредитни карти, банкови акаунти, наркотици, оръжия и дори поръчкови убийства. Предимството на Libertyreserve беше в своята анонимност. Не се изисква никаква информация при регистрация, освен e-mail и имате готова открита сметка в LR по която можете да получавате пари и да пращате анонимно пари на други потребители на услугата.
По непотвътдена информация от независими интернет източници, 39 годишния собственика на LR Arthur Budovsky Belanchuk  е арестуван в Испания, след като срещу него се води разследване за пране на пари още от 2011 година.

 Компанията създадена от Артур Беланчук Будовски(който е с Украински произход, но има и костариканско гражданство) в Коста Рика е под наблюдение от 2011 година и са чакали удобен момент да арестуват собственика.

 Това не е първия път в който Будовски има проблеми със властта. През 2006 година в САЩ обвини Будовски и неговия партньор Владимир Катс (съсобственици в GoldAge) в трансфер на над 30 милиона долара с неизвестен произход. И двамата бяха осъдени през 2007 година на 5 години затвор, но останаха само с пробация. След края на пробацията, Будовски напуска САЩ и се отправя към Коста Рика, където основа компанията LibertyReserve.