Потребители на линия

В момента има 75 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Абитуриентските балове лека полека започват, идната седмица те ще влязат в апогея си, а от вчера вече и официално започнаха.

 

Тенденцията която се забелязва всяка година е все по-обезпокояваща.

 

Чалгата отдавна е обсебила тези събития и въпреки, че в последните месеци имаше призиви от различни организации, тя да бъде забранена за баловете, това едва ли ще се случи.


Пошлостта и облеклата, граничещи по визия с, по-скоро с порно жанра, са нещо което се забелязва все по-трайно.

 

Необяснимо е желанието на много момичета да изглеждат като евтини порно актриси  на един от най-значимите дни в живота си(друга тема е с какво е толкова значимо средното образование), вместо да впечатлят с елегантност и стил.


Естествено лошият вкус на обличане е белег не само на момичетата, но и на момчетата, но като, че ли при представителките на нежния пол е все по-забележимо.

 

Тежкият грим, който скрива красивите млади лица на момичетата, също се числи към отрицателните качества, но и той е част от "традицията".

Разбира се има и абитуриенти, които залагат на елегантност и класика и могат да се гордеят със себе си и без срам да показват снимките от бала си на своите деца и внуци един ден. От позицията на времето абитуриентските "провали" ще осъзнаят глупостта си и този ден ще им носи повече срам, отколкото гордост.

Пошлост и грозота, както и стил и елегантност е имало всяка година. Но през последните години първото заема все по-голям процент от абитуриентите и наблюдаваме все по странни и голи елементи по баловете.

Ето как може да се съчетае нормална рокля и да може да се покаже прелестите на абитуриентката, без да се стига до порнография.

Колко от тях осъзнават, че след като почнат да броят следва това
"1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 - Jobs.bg, Tiger.bg и страницата с обяви за работа в в.Марица".
Все пак драги абитуриенти, радвайте се на последните спокойни дни от вашето детство. Тепърва ще започнете да се борите с живота в България.