Потребители на линия

В момента има 40 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
9 от 10 жени носят неподходящ размер сутиен. Не бъдете като тях и разберете вашия истински размер в Braclinic.bg



Диагностицирай размера на бюста си в Bra Clinic със сутиени с чашки от А чак до К

Според изследване на британския Portsmouth University, 95% от жените по света носят неподходящ размер сутиен.  Квалифицираният екип от Bra консултантки на магазин Bra Clinic в Сердика Център, София, кани всички дами да открият идеалния размер сутиен за бюста си, за да могат да се наслаждават на оптимален комфорт и да преоткрият своите извивки.

Безплатната bra fitting диагноза предлага персонализирана рецепта за избор на сутиен, изцяло съобразена с размера на бюста, обиколката на гръдния кош, формата и разположението на гърдите. Всички болки и неудобства, свързани с носенето на неподходящ сутиен, могат да изчезнат в рамките на една 15-минутна bra fitting метаморфоза.

 

 


 

Ползите от правилно подбран сутиен се изразяват в по-откроена талия, подобрена стойка, а в резултат на това и видимо отслабване с поне пет килограма и нужда от по-малък размер дрехи.

Консултацията започва с диагностициране на проблемите, свързани с настоящия сутиен на клиентката, продължава с установяването на точния размер на подгръдната обиколка и чашка, които да паснат перфектно на бюста ѝ и преминава към подбора на най-подходящите модели от колекциите, съобразени с предпочитанията на дамата. За финал, клиентката получава своята лична рецепта с точен размер и препоръчани модели сутиени, които да акцентират нейните форми.

 


 

Клиентките на Bra Clinic ще имат възможност да изберат подходящо бельо от голямото разнообразие на нови за българския пазар марки сутиени с чашки чак до К и от 60 см подгръдна обиколка - oт ежедневно и оформящо бельо, през празнично и булчинско, до бански костюми, спортно бельо и бельо за кърмещи майки. Bra Clinic помага на всяка дама да открие перфектното бельо, независимо от нейните форми и съобразено с нуждите и вкуса ѝ.