Анкета

Потребители на линия

В момента има 5 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Инфо

 

КУПИ ПОДАРЪК.КОМ - ПОДАРЪЦИ И ГОЛЯМ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ

ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЯКАКЪВ ПОВОД

ПОДАРЪЦИ ЗА ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ И КОЛЕГИ

В Интернет се появи списък с емейл адреси и пароли на ползвателите на тези пощи. В списъка има  1 307 247 Яндекс адреса, 4 477 871 Mail.ru адреса, 4 624 147 Gmail адреса и 14 Yahoo адреса. Въпреки, че според Google само 2 процента от техния списък са активни адреси и другите не се ползват, ви съветваме да си смените паролите. Дали сте засегнат можете да проверите тук  http://yaslit.ru/ . Въведете вашия емейл според това къде ви е пощата и ще ви покаже дали го има в списъка. Въпреки, че при нас показа, че ни няма в списъка, на 08.09.2014 някой е опитваше да се логне в нашата поща в 4 сутринта.

 

 

 

 

В момента в България има две борси които оперират локално и това са www.coinfixer.com и www.bitcoini.com.
Coinfixer-a се създаде след разцепването на bitcoini.com и е създадена от един от собствениците на bitcoini.com.

За съжаление явно спазваните правила на bitcoini.com и мъжката дума не се изпълнява при www.coinfixer.com .
Ето какво се случи с един техен клиент:

Тъй като съм поръчал койни след 21:00 трябвало одобрение от оператор. Тъй като съм поръчал койни за 244 лв. (по тяхна цел купи) и съм превел парите веднага през епей (след заявка всяка поръчка трябва да се плати до 3 часа), но до сутринта същите койни струват вече около 350 лв. и отказват поръчката. Интересно какво щеше да стане, ако същите паднеха като цена и струваха 100 лв. сутринта, а не 244 лв. щяха ли да ми откажат поръчката........ Не е това начина да се прави бизнес. Боли ма фара за 100 лв. и пак щях да удобря поръчката, ама като не можете да изпълнявате поръчки след 21:00 си спрете борсата и не приемайте поръчки....

 Ето мнение на клиент от форума на bitcoinbg.eu

 Аз имам лоши впечатления от coinfixera. При големия спад преди 2 дена направих поръчка за 100 ДРК на цена от 2.44 след 21:00. На другия ден сутринта цената се беше качила до 3.50 и ми отказаха поръчката с следния мейл:

Здравейте,

Тъй като заявката ви е е била направена в период извън работното ни време (от 9:00 до 21:00) изпълнението й зависи от одобрението на оператор. Това условие е представено на страница "Купи" на сайта.

Tъй като цената на DRK се е качила съществено от момента на вашата заявка, можем да ви предложим следните 2 варианта:

1) Да ви върнем парите;

2) Да ви предоставим количество дарккойни, в съответствие с актуалната цена.При мое запитване дали щяха да ми откажат поръчката, ако цената беше паднала под 2.44 лв. казаха, че пак ще ми пратят запитване преди да я изпълнят ако цената се промени с 1-2% (това са техни думи и всеки има право да реши дали щеше да стане така).
Не може в 21 век да се занимаваш с иновации като криптовалути и да ти работи сайта от 9 до 21 (реално сайта си работи нон стоп, но дали ще ти изпълнят поръчката след като си я платиш е по преценка на "оператора").
Поне нощно време да го спират и да не може да се пускат ордъри. Казаха ми, че ако пусна buy order след 21 и цената се е променила с над 2% ще питат преди да изпълнят поръчката (поръчваш 1000 дрк за 4 лв. ама до сутринта те са станали на цена 3,92 и няма да ти ги продадат на цена 4000 лв. а ще те питат искаш ли ги за 3920....) Е това ако е начина да се върти бизнес в 21 век с иновации като криптовалута ....

 

 Като цяло наистина не е нормално да работиш с криптовалути и офиса ти да работи от 9:00 до 21:00 (въпреки, че през останалото време приемаш плащания и взимаш пари).
Дали да работите с въпросната борса е ваше решение, но по добре се обърнете към борсите извън България при покупка и продажба на новите криптовалути. Ако искате да купите/продадете БТК bitcoini.com са достатъчно коректни и можете да се обърнете към тях.

Alpha Technology отлагат пускането на своя копач за септември месец. Оправданието е, че от PayPal са блокирали акаунта им и това ги е принудило да търсят други източници на пари. Цялата компания все повече намирисва на измама. Ето ви няколко довода за това:

 

1. Офис на компания която се занимава с създаването на копача. При оферта от два продукта с цена 1350 GBP единия и  5450 GBP другия и средно около 5 000 поръчки (това е ориентировъчния преордър на първата поръчка което прави между 6 750 000 GBP и 27 250 000 GBP).

 

 По техни твърдения, частите за копача се правят в Индия и после само се сглобяват в въпросния офис.

 

2. В компанията работят 3-ма човека (които са семейство). Съседния офис е на M Akram & Co (бащата на семейството) който е и счетоводител.

3. Отлагането и промяната на условията (имаше обещания за 15 юли и в най лош сценарии 31 юли, което сега бе променен на края на септември месец).

4. Премахването на всеки потребител от техния форум посмял да попита какво става или спомена думата REFUND. Също така изтриването на форума и всички постове от 28 юли назад.

5. Започна да се споменава и даването на акции от компанията вместо REFUND. В Англия и САЩ е много сложен процес да се дадат акции от компания на някой и това е свързано с много разходи за самата компания. 

 

 

КТБ ще отвори врати на 21 юли и всички желаещи ще могат да изтеглят своите депозити. До тогава ще се трупа лихва по депозитите, но при решение на БНБ, лихвата ще се намали до средната за страната (3-4%).
До 21 юли ще бъдат блокирани всички сметки на банката, но ще можете да внасяте пари по вашата сметка, ако изплащате кредит към банката.
След отварянето на вратите, КТБ ще стане държавна. Средствата за практически национализацията на двете банки ще бъдат осигурени от държавната Българска банка за развитие (ББР) и Фонда за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ).