Анкета

Потребители на линия

В момента има 9 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Инфо

 

КУПИ ПОДАРЪК.КОМ - ПОДАРЪЦИ И ГОЛЯМ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ

ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЯКАКЪВ ПОВОД

ПОДАРЪЦИ ЗА ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ И КОЛЕГИ

Над 350 000 бюлетини "брак" са намерени в печатницата печатала бюлетините за изборите. Според собственика те са брак (не знам кой нормален човек ще задържи работниците си при такъв голям брак). Прокуратурата потвърди, че бройката е точна и е била пакетирана по 35 000 бройки в 10 палета.
До 8.05.2013 официалните бюлетини са напуснали печатницата и не е трябвало да има никакви налични там.

Обявено е официално от прокуратурата, че бюлетините са иззети и намерени в печатницата. Сайта на прокуратурата в момента не се отваря от хилядите хора които искат да го отворят.

 http://www.prb.bg/

 

 

Печатницата е собственост на фирма Мултипринт. Нейният собственик е близък на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Печатницата в Костинброд е семейна собственост на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Бончев и съпругата му Олга Бончева. Иззети са 350 хиляди незаконни бюлетини.

По предварителна информация същата печатница е печатала бюлетините за местния и президентски вот през 2011.

 

9 от 10 жени носят неподходящ размер сутиен. Не бъдете като тях и разберете вашия истински размер в Braclinic.bgДиагностицирай размера на бюста си в Bra Clinic със сутиени с чашки от А чак до К

Според изследване на британския Portsmouth University, 95% от жените по света носят неподходящ размер сутиен.  Квалифицираният екип от Bra консултантки на магазин Bra Clinic в Сердика Център, София, кани всички дами да открият идеалния размер сутиен за бюста си, за да могат да се наслаждават на оптимален комфорт и да преоткрият своите извивки.

Безплатната bra fitting диагноза предлага персонализирана рецепта за избор на сутиен, изцяло съобразена с размера на бюста, обиколката на гръдния кош, формата и разположението на гърдите. Всички болки и неудобства, свързани с носенето на неподходящ сутиен, могат да изчезнат в рамките на една 15-минутна bra fitting метаморфоза.

 

 


 

Ползите от правилно подбран сутиен се изразяват в по-откроена талия, подобрена стойка, а в резултат на това и видимо отслабване с поне пет килограма и нужда от по-малък размер дрехи.

Консултацията започва с диагностициране на проблемите, свързани с настоящия сутиен на клиентката, продължава с установяването на точния размер на подгръдната обиколка и чашка, които да паснат перфектно на бюста ѝ и преминава към подбора на най-подходящите модели от колекциите, съобразени с предпочитанията на дамата. За финал, клиентката получава своята лична рецепта с точен размер и препоръчани модели сутиени, които да акцентират нейните форми.

 


 

Клиентките на Bra Clinic ще имат възможност да изберат подходящо бельо от голямото разнообразие на нови за българския пазар марки сутиени с чашки чак до К и от 60 см подгръдна обиколка - oт ежедневно и оформящо бельо, през празнично и булчинско, до бански костюми, спортно бельо и бельо за кърмещи майки. Bra Clinic помага на всяка дама да открие перфектното бельо, независимо от нейните форми и съобразено с нуждите и вкуса ѝ.

 

 


 

Много хора алармираха,че Facebook може да стане платен. Много хора се съмняваха,че това може да стане истина, но ето, че се появиха нови платени опции в Facebook, за част от абонатите. 

Нов експеримент на социалната мрежа ще позволи на потребителите да пращат платени лични съобщения

Facebook разкриха, че тестват нова услуга, която ще е достъпна само до ограничен брой потребители и ще им позволи да изпращат платени съобщения, което пък ще донесе допълнителни печалби за социалната мрежа.

До сега системата за разпращане на лични съобщения позволяваше на смислените съобщения, например на тези от собствените приятели ( или ако човека на който пишете е приятел на ваш приятел), да отиват директно в кутията Inbox, а тези, които не са чак толкова свързани, отчиташе като потенциален спам и изпращаше в кутията Други/Other (която почти никой не проверява и повечето потребители даже не го виждат и не знаят как да отворят).

"Днес стартираме малък експеримент, за да тестваме полезноста от икономически сигнали, за да определяме свързаността", заявиха от Фейсбук.

"Тестът ще бъде достъпен за малък брой потребители и ще им даде възможност да платят малка сума, с помощта на което съобщенията им ще бъдат изпращани в кутията Inbox вместо в Other на получателя, без значение от връзката между двамата."

Това е наложителна стъпка за да се спрат СПАМ съобщенията (или поне тези които не си плащат за това) изпращани от хората до непознати.

От компанията споменаха, че таксата в тестовия период е $0.18 на съобщение, но според тях все още се търси "оптималната" цена. Потребителите ще получават само по едно платено съобщение на седмица.

Според Facebook услугата може да бъде много полезна в някои ситуации, като ще позволи на потребителите да изпращат съобщения до хора, с които са се запознали на презентация или пък искат да се свържат с някого по работа или свободна позиция.

Социалната мрежа, която стана публична компания миналата година, търси всякакви начини да извлече по-високи приходи и печалба и по този начин да увеличи цената на акциите си на борсата. Така създаде редица нови услуги и тестове през последните месеци (някои успешни, други тотален провал). През сепрември дадоха възможност да произвеждащите и продаващите в интернет да рекламират своите продукти (чрез рекламни постове и платени предложения към своите потребители).

 

 Разбира се, не всички съобщения ще се таксуват по 0.18$.
Ако решите да пишете на собственика и създателя на Facebook Марк Зукърбърг, ще трябва да се бръкнете и да платите 100$. Цената на съобщенията към известни личности притежаващи Facebook профили, ще се определя от това колко човека искат да им пишат.

продължава>

 
В 14.45 местно време (21.45 ч. българско), около три часа след като победителите в маратона пресякоха финала, се разнесе силна експлозия откъм северната страна на улица "Бойлстън", малко преди фотофиниша, който маркира финалната линия.
 
Затворени за движение са всички мостове над река Чарлз в Бостън. Небето над града е затворено за полети.

Специални мерки за сигурност са обявени във Вашингтон, Ню Йорк, Лос Анджелис и Сан Франциско.
 
 
 
 

Съдържанието не се препоръчва на хора с слаби сърца и деца
 
 
 
 
 
Има сведения за още една експлозия в библиотека в Бостън. Обявено е критично положение и се очакват още предстоящи атентати. Двете експлозии най вероятно са свързани една с друга и е напълно възможно да има още атаки до края на деня.

 
Какво ще представят от Самсунг след по малко от 2 часа? Гледайте на живо през нашия сайт разкриването на голямата тайна.
Според нас няма да представят Самсунг Галакси С4 защото прекалено много се наблягаше в рекламата на цифрата 4 и това щеше да ги издаде.