Анкета

Потребители на линия

В момента има 7 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

 • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
 • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
 • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
 • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Инфо

 

КУПИ ПОДАРЪК.КОМ - ПОДАРЪЦИ И ГОЛЯМ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ

ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЯКАКЪВ ПОВОД

ПОДАРЪЦИ ЗА ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ И КОЛЕГИ

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи за движение на пътни превозни средства се затваря южното платно на ул. "Гладстон" в участъка от ул. "Преслав" до ул. "Петко Д. Петков" и ул. "Св.Петка" за времето от 10.00 часа утре до 05.06.2013 г. От Общинско предприятие "Организация и контрол на транспорта" в Пловдив уведомяват, че по тази причина маршрутите на автобусите по автобусни линии № 9, 10, 66 и 93 от вътрешноградския транспорт се променят, както следва:

Автобусна линия № 9, посока: Завод"Гагарин" -Втора автоколона ЖК"Тракия":

Бул."Цар Борис III Обединител" спирки № 11,12, 13, наляво по бул."Христо Ботев"- спирка № 338 , надясно по бул."Източен", наляво по бул."Санкт Петербург"- спирка №233 и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: Автобусите ще се движат по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 10, посока: Ул."Юндола", кв."Смирненски" - "Син кос" ЖК "Тракия":

Автобусите ще се движат по ул."Гладстон" , наляво по бул."Руски"-спирки № 155, 156 , надясно по бул "Шести септември"- спирки № 118 , 119, 120,121, надясно по бул."Източен"- спирки № 122, 437, 251 и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: Автобусите ще се движат по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 66, посока Ж.К."Тракия" - А12 кв."Прослав":

Автобусите ще се движат по ул."Гладстон", наляво по бул."Руски"-спирки №№155, 156 , надясно по бул "Шести септември"- спирки № 118 , 119, 120, 121, надясно по бул."Източен"- спирки №№ 122,437, наляво по бул."Княгиня Мария Луиза" - спирка № 123 и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: Автобусите ще се движат по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 93, посока: Стъкларски завод - ЖК"Тракия" - Автоелектроника:

Бул."Шести септември"- спирки № 118, 119,120,121, надясно по бул."Източен - спирки № 122,437, наляво по бул." Княгиня Мария Луиза" - спирка №123 и по маршрута утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: Автобусите ще се движат по маршрута утвърден с общинската транспортна схема.


Освен на ул."Гладстон",ремонти са започнали и по бул."Никола Вапцаров", като е затворена част от платното. Изменение по маршрута на обществения транспорт в тази част на града за сега няма.

Потвърждава се, че само 4 партии влизат в 42 НС - ГЕРБ - 30,53, БСП - 26,65, ДПС - 11,22 и Атака - 7,31.

НФСБ остава под ръба с 3,71 на сто (около 15 хиляди гласа недостиг), а партията на Кунева е още по-назад - с 3,25 процента.

 

 

Директорката на Търговската гимназия писала шестици на зрелостници, за да гласуват за ГЕРБ?

Преди броени минути на пощата на нашия сайт получихме e-mail със снимка , на която се вижда как всички зрелостници от Търговска гимназия в гр.Бургас, на които предстои да завършат училище, са оформени с крайна оценка “Отличен 6″ по математика, като се твърди че директорката на гимназията е прескочила учителката по математика и сама е оформила учениците, като ги е агитирала да гласуват за ГЕРБ, за да получат въпросните отлични оценки. Ще проследим сигнала дали е истина. Ако някой от дирекцията или друг ученик иска да потвърди информацията, може да изпрати e-mail на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Даваме право на отговор на директорката и на всеки желаещ да сподели нещо свързано с тази новина или други неща свързани с изборите.

 

 

 

Автошкола "Ел Ди Ес Груп" обучава кандидат водачи на МПС, категория В на територията на град София. При нас ще получите необходимата квалификация, от екип от професионалисти с дългогодишен опит в обучението на водачи. Успехът по пътищата ви е гарантиран!

 

 • Курсове

  Курсове

  Запишете се при нас на курс за категория В! Ще получите възможност за разсрочено заплащане и обучение в удобно за вас време! Само при нас получавате реални цени за изпити пред ДАИ - 50 лв за теория и практика!

 • Инструктори

  Нашите инструктори

  При нас ще откриете опитни преподаватели с висок професионализъм и дългогодишен стаж. Те ще ви осигурят нужния комфорт, докато трае вашата практическа и теоретична подготовка, за да сте уверени в своите умения.

 • Автопарк

  Всеки курсист се обучава на сигурен и надежден автомобил, за да може да усети удоволствието от управлението. Ние вярваме, че положителните емоции помагат за успешното усвояване на нужните умения за водач на МПС.

 

Автошкола "Ел Ди Ес Груп" обучава кандидат водачи на МПС, категория В на територията на град София. При нас ще получите необходимата квалификация, от екип от професионалисти с дългогодишен опит в обучението на водачи.

Изборите утре може и да се касират и да не се проведат.