Анкета

Потребители на линия

В момента има 11 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Инфо

 

КУПИ ПОДАРЪК.КОМ - ПОДАРЪЦИ И ГОЛЯМ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ

ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЯКАКЪВ ПОВОД

ПОДАРЪЦИ ЗА ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ И КОЛЕГИ

 Coca-Cola сприятелява Индия и Пакистан
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Откакто Microsoft стана собственик на Skype и въведе свои сървъри (като предварително се беше снабдил с патент, включващ използването на "RA" - Recording Agent), вече не съществуват абсолютно никакви основания Скайп да бъде считан за същия онзи, с който хората се чувстваха сигурни.
Не е единствено заради наличието на сървъри и патент. А защото Microsoft активно ги използва за следене на кореспонденцията.
Но както се оказва днес, дори не само за това. Факти:
След изпращане на 2 бр. "https" линка от един на друг пиър в текст-чата на скайп, тези линкове биват посетени от ИП-адрес от Redmond, принадлежащ на Microsoft.
Чрез https често се изпращат уникални данни за сесии и/или друга "чувствителна" информация. Например данни за вход, както е било в тествания и описан от Heise Security случай.
Та - Microsoft Е използвал въпросните данни за специално създадения file-sharing URL, както се вижда от лога на съответния сървър:
*65 . 52 . 100 . 214 - - [30/Apr/2013:19:28:32 +0200]
"HEAD /.../ login . html ? user = tbtest & password = geheim HTTP/1.1"*
Обикновените "http" линкове - естествено - не биват удостоявани с такова внимание.

 Достъпа е осъществен от компютърна мрежа собственост на Microsoft.

 http://cqcounter.com/whois/

 

65.52.100.214 - Geo Information
IP Address 65.52.100.214
Host 65.52.100.214
Location US US, United States
City Redmond, WA 98052
Organization Microsoft Hosting
ISP Microsoft Hosting
AS Number AS8075 Microsoft Corp
Latitude 47°68'01" North
Longitude 122°12'06" West
Distance 9409.29 km (5846.66 miles)

 

Дъжд, премесен с пясък от пустинята Сахара, валя тази нощ над България.

Дъждът и пясъка са безопасни и няма за какво да се притеснявате, ако намерите автомобила си в този цвят като на снимката.

Все пак имайте предвид, че почти всички автомивки са претрупани с работа заради този дъжд и ако искате да си измиете колата, трябва да си приготвите поне 1-2 часа чакане в автомивката.

Започнаха да се появяват компромати за новото правителство.

Не можем да гарантираме за достоверността на снимката с документа, но според нас е напълно възможно да е истина.

 

 

 

От Петък сайта на Libertyreserv.com не се отваря. Проверка на сайта показва, че от Петък ДНС сървърите на LR са пренасочени и сочат към Shadowserver.org които са известни с своята борба срещу online престъпността.

Всеизвестен факт е, че чрез Libertyreserve се перяха парите и то на много хора. Това беше една от основната валута във всички ъндърграунд форуми за търговия с кредитни карти, банкови акаунти, наркотици, оръжия и дори поръчкови убийства. Предимството на Libertyreserve беше в своята анонимност. Не се изисква никаква информация при регистрация, освен e-mail и имате готова открита сметка в LR по която можете да получавате пари и да пращате анонимно пари на други потребители на услугата.
По непотвътдена информация от независими интернет източници, 39 годишния собственика на LR Arthur Budovsky Belanchuk  е арестуван в Испания, след като срещу него се води разследване за пране на пари още от 2011 година.

 Компанията създадена от Артур Беланчук Будовски(който е с Украински произход, но има и костариканско гражданство) в Коста Рика е под наблюдение от 2011 година и са чакали удобен момент да арестуват собственика.

 Това не е първия път в който Будовски има проблеми със властта. През 2006 година в САЩ обвини Будовски и неговия партньор Владимир Катс (съсобственици в GoldAge) в трансфер на над 30 милиона долара с неизвестен произход. И двамата бяха осъдени през 2007 година на 5 години затвор, но останаха само с пробация. След края на пробацията, Будовски напуска САЩ и се отправя към Коста Рика, където основа компанията LibertyReserve.