Анкета

Потребители на линия

В момента има 13 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

 • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
 • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
 • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
 • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Инфо

 

КУПИ ПОДАРЪК.КОМ - ПОДАРЪЦИ И ГОЛЯМ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ

ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЯКАКЪВ ПОВОД

ПОДАРЪЦИ ЗА ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ И КОЛЕГИ

"САРА КОМЕРС" ООД която е създадена през 1999г. Основен предмет на дейност на фирмата е производството на пластмасови изделия и тяхната реализация.Фирмата работи с най използваните пластмаси като ABS, HDPE, PA, PC, POM, инженерни пластмаси и други. Работим с малки и големи фирми за които произвеждаме стоки за : дома, строителството, промишлена и не промишлена индустрия, хладилната индустрия, козметичната и фармацевтичната индустрия както и за велосипеди и др.

Произвеждаме пластмасови части за хладилници,козметични опаковки, части за велосипеди,инсталационни кутии за електроинсталации, ключове и контакти, осветителни тела, дюбели за топло изолация и др.Фирмата се грижи за качествената им изработка и за удовлетворяването както на клиентите си така и на крайния потребител.За постигането на тази цел се използват качествени материали , специализирана работна ръка, машини поддържани винаги в отлично състояние и сплотен екип от професионалисти.Фирмата ни гарантира за качеството на произведените си продукти и това я утвърждава на пазара. С придобития си опит и гъвкавост непрестанното увеличава обема на продукцията и вида на изделия. С появяването си на пазара фирмата е успяла да увеличи своите активи десетки пъти като в момента притежава 20 машини които варират в големина от 3 до 300тона. Работим с най – известните с точност и качество машини като Arburg, Demag, Krauss Maffei, Boston Matthews, Jonway и Boy .Всички машини се тестват на регулиран график и се поддържат в отлично работно състояние. 


Нашата компания построи новата си фабрика, която се разпростира върху площ от 2500 кв.м. в Пловдив. Тя е оборудвана с машини, които надвишават всички изисквания. Ние разширяваме нашата дейност чрез внедряване на вторични процеси, като използване на бои и лакове за достигане на най-големите очаквания на нашите клиенти . С помощта на нови технологии, ние сме в състояние да достигнем ефекта на злато, сребро, бронз и хромирани цветове и цветове като хамелеон, термо цветове и д.р.. Работим върху производството на пластмасови продукти от всички размери и форми без ограничения.Създаваме нови отдели с цел изграждане на производство чрез създаването на пълна работна линия от суровините до готовия продукт за нашите клиенти. По този начин, може да се осигурим високо качество на продуктите, с добри цени. Фирмата ни се развива много бързо и винаги се търсят нови възможности. Ние винаги ще си сътрудничим с нашите партньори, за да им помогнем да просперират компаниите ни. Може да се конкурираме с всяка фирам и да предлагаме най-добрите цени за най-добро качество.


Наскоро беше приет нов закон, за блокиране на всички букмейкърски сайтове за хора намиращи се в България.

Решения от заседанието на ДКХ на 11.06.2013 г.

 

 

Принуждават всички интернет доставчици да филтрират въпросните сайтове и да не позволяват на хората да имат достъп до тях (докато се намират на територията на България).

Това е списъка с блокираните за момента сайтове

www.bet365.com
http://www.bet365.net/
https://www.goldbet.com/
https://www.goldbetsports.com/
www.betin.com
www.sportingbet.com
http://www.morganbet.eu
http://www.betuniq.eu/
http://www.planetwin365.com/
www.unibet.com
http://www.bet-at-home.com/
https://www.doxxbet.com/
http://www.efbet.com/
http://globetcasino12.com/
http://www.ladbrokes.com/
http://www.betfair.com/
http://www.offsidebet.com/
https://www.tempobet.com/
http://www.888.com/
http://www.betfred.com/
http://www.jetbull.com/
http://www.bet7days.com/

 Глоба ще има за всички интернет доставчици които не ограничат достъпа до въпросните сайтове (което си е чиста цензура). Достъпа до сайтовете се осъществява през всяко Proxy налично в интернет и реално пак може да се ползват сайтовете.

 

Странното в случая е, че въпросните сайтове предлагат много по добри коефициенти от Еврофутбол и много хора предпочитат да залагат при тях, отколкото при нашите букмейкъри.
Много от вас може би са забравили за Йордан Динов и неговото показно убийство, защото беше представител и главен мениджър на австрийската букмейкърска фирма "Скай спорт 365 - България" ООД. Поръчковото убийство е заради предлаганите услуги от неговата фирма и по добрите коефициенти. 

БЕЗПЛАТЕН ТУРНИР на League of Legends

Турнира ще е 5 vs 5 и ще се провежда на живо в интернет клуб Мрежата гр.Пловдив.

Правилата ще се уточнят  преди началото на турнира.  Турнира е по случай 10-тата година от откриването на клуба. 

 

Местонахождение на залата

 

 

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ОТБОРИТЕ

 • Да определят капитан на отбора, който да отговаря за тях
 • Препоръчително е да имат акаунт 30 лвл.
 • Турнира ще се провежда в West сървъра

1.Записвания

 • Записванията стават на място в залата. Записванията са до 29.2013 10:00.
 • НЯМА ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ И ЗАПИСВАНЕ В ТУРНИРА.
 • Турнира ще се проведе на 30.06.2013 от 9:00 до когато свърши
 • Ако има самостоятелно записани играчи (играчи без отбор) същите ще бъдат записани в общ отбор ако имат желание за това.

2. Започване на срещите

 • Мачовете се играят в в EU West сървърът.
 • Всички custom игри, следва да се играят в tournament mode.
 • Отборите и игрите се теглят на място в залата на случаен принцип.
 • При проблем с установяване на връзка или неявяване на даден отбор се присъжда победа на явилия се отбор
 • Дадена среща, може да започне само при наличие на 5 играча във всеки отбор.
 • Капитаните на отборите са задължени да се явят с всичките си играчи в уговорения час.

3. Протичане на срещите .

·         При наличие на disconnect, играта се поставя в режим пауза, чрез командата "/pause", и капитана на играча извън игра дава причина за спирането на играта в "/all" канала.

 • Отборът, който е пуснал паузата, единствено има право да пусне играта като предупреди останалите играчи в чата предварително! Нарушаването на това правило ще се счита за незачитане на fair play-я . Наказанията за такива прояви ще са от лишаване от награди до лишаване от участие в текущия и следващите турнири
 • Изключително се забранява обидните думи . Нямате никаква причина да пишете на другия отбор , по време на среща освен служебни неща около disconnect или други проблеми.
 • Хората псуващи и/или проявяващи неуважение, както към екипа така и към останалите играчи не се толерират и наказанията ще са максимално строги по наша преценка . Те ще варират от изключване на играч от турнира до изхвърляне на целия отбор.

4. Край на срещата

 • Уважавайте загубилия отбор . Коментари от рода на noobs, too low, easy и т.н. няма да се толерират и ще водят до наказания.
 • След края на всяка среща има до 10 минутна пауза в която е разрешено да се стане от компютрите.
 • Загубилия отбор може да остане и да наблюдава, но са забранени абсолютно всякакви коментари относно играта и пречене на играта.
 • При създаване на проблеми или пречене на играта, присъстващите ще бъдат съпроводени извън залата за времетраенето на турнира.
 • Подсказването и съветите от наблюдатели към играчи СА СТРОГО ЗАБРАНЕНИ.

5. Забранено е

 • Пречене на играта от наблюдаващи
 • Съвети/Критики към играчите
 • Обиди по какъвто и да е повод
 • Коментиране на играта от страна на наблюдаващите

 

Интернет залата Мрежата запазва правата си да промени тези правила, като предварително обяви промяната . В казуси, който не са посочени по-горе екипа има право да вземе своето решение след кратък съвет помежду ни .При проблем по време на турнира, повикайте някой от присъстващите администратори.

 

 

 

КРАЙНА ДАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ 28.06.2013 в 10:00

 

Започна ново SEO състезание организирано от notebook.bg, в което всеки желаещ може да участва.
Правилата на състезанието са:

1. Всеки участник, може да се включи с URL на домейн или поддомейн.

2. Няма ограничение на броя на домейните, с които може да се включи един участник.

3. Един домейн може да бъде записан за участие САМО един път.

4. Победител ще бъде този URL адрес, който се класира на първо място по търсене на ключовата фраза, обявена по-долу.

4.1. В класирането НЯМА да се взимат предвид спонсорирани резултати, резултати от новини, картинки, карти, както и всички други резултати, различни от чисто органичните.

5. Началото на състезанието ще бъде в 12 часа по обяд на 03.06.2013 година, когато ще бъде обявена ключовата дума, и ще завърши в 12 часа по обяд на 15.12.2013-та.

6. Търсенето, по което ще се определи победителя, е:

http://www.google.bg/search?q=”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”, където “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” е фраза в кавички.

6.1. В края на състезанието ще се проведе томбола между първите 100 резултата, класирани по ключовата фраза

6.2. Паралелно ще се проведе състезание между участниците, събрали най-много Харесвания и Споделяния във Фейсбук.

7. Записването ще става от началото на състезанието на адрес: https://www.socialni.bg/ и ще продължи до 12 часа на обяд на 15.09.2013 година.

8. Ще има два етапа на награждаване

8.1. Първи междинен (8-ми септември 2013, 12 часа по обяд):
Класиралият се на първо място URL адрес, събрал най-голям брой Харесвания и Споделяния във Фейсбук, ще получи награда аксесоари за лаптоп (чанта, слушалки, мишка, охлаждаща подложка от марката Canyon), а класираните от 2-10-то място ще получат по една чанта за лаптоп Targus.

8.2. Втори краен етап (15 декември 2013, 12 часа по обяд):

- една парична награда от 5000 (пет хиляди) лева за класиралия се на първо място URL по ключовата фраза;

- един ултрабук Acer на стойност 2 (две) хиляди лева, разигран на томбола измежду първите 100 класирали се URL по ключовата фраза;

- класиралият се на първо място URL адрес, събрал най-голям брой Харесвания и Споделяния във Фейсбук, ще получи награда аксесоари за лаптоп (чанта, слушалки, мишка, охлаждаща подложка от марката Canyon), а класираните от 2-10-то място ще получат по една чанта за лаптоп Targus;

8.3. Всеки записал се участник ще получи отстъпка от 2% и безплатна застраховка при закупуване на лаптоп от сайта на спонсора www.notebook.bg

9. Победителите ще получат уникален код, който трябва да публикуват до 24 часа на домейна-победител след получаването му. Ако по някаква причина не го направи, нов код ще бъде даден на следващия в класирането и заявил участие.

10. Победителят носи пълна отговорност за плащането на всички данъци и такси, свързани с паричната награда.

11. Със записване за участие в състезанието, всеки участник декларира, че няма и няма да има претенции към организаторите и спонсора на състезанието.

11.1. Участници, уронващи престижа на организаторите и спонсорите, могат да бъдат изключени от състезанието.

12. Организаторите, спонсорите, техните семейства и служители нямат право на участие в състезанието.

 Крайния победител е сайта който се класира на първо място по изречението “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”при търсене в google.bg с кавички.