Анкета

Потребители на линия

В момента има 5 посетителя в сайта

Категории Новини

Обяви

КУПИ ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ
  • ЕВТИНИ ПОДАРЪЦИ

Инфо

 

КУПИ ПОДАРЪК.КОМ - ПОДАРЪЦИ И ГОЛЯМ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ

ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЯКАКЪВ ПОВОД

ПОДАРЪЦИ ЗА ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ И КОЛЕГИ

  Има нови идеи за това как са преместени блоковете и как точно са построени пирамидите.

С помощта на вода, пясъка под блоковете е ставал "подвижен" и камъните не са задирали при теглене.

На снимката от ляво можете да видите какво става при теглене на тежест на сух пясък, а в дясно можете да видите при мокър пясък.

 

На всички рисунки, останали от онези времена, се вижда човек който изсипва течност пред тегления обект (както се вижда на снимката отдолу).

 

 

От Google съобщиха официално, че ще успеят да пуснат своя телефон  Project Ara за свободна продажба през 2015-а

От Google обещаха да спазят обявения двугодишен срок за изработването и пускането в продажба на телефона.
Най оптимистичните твърдения са, че телефона ще е на пазара още в края на Януари 2015 г..


Първата разновидност на телефона ще се казва Grey Phone.

Това ще е най базовия модел от серията и ще разполага само с touch screen екран, процесор и Wi-Fi модул. Очакваната цена ще е около 50$.
В последствие ще можете да добавяте други модули към телефона САМИ.

По този начин всеки желаещ нещо определено за своя телефон и нямащ нужда от да кажем Wi-Fi или по добра камера, няма да плаща за екстрата от която няма да има нужда. Ако в бъдеще реши, че му трябва, просто закупува съответния модул и го добавя към своя телефон, без да има нужда да си купува нов телефон за това.

 

 

Ето няколко нови снимки на проекта, които дават по-добра представа как точно ще изглежда той и какво може да очакваме:

 

 

 

 

 

 

продължава>

Latest

Цветове пролет / лято 2014

Стилни неутрални цветове, свежи пастелни тонове, ярки и запомнящи се акценти – пролетно-лятната палитра за 2014-та е пъстра и интересна. Вижте кои ще са най-актуалните цветове за пролет/лято 2014, за да се подготвите за традиционното сезонно пазаруване!

 Тенденциите при цветовете за сезон пролет/лято 2014 до голяма степен повтарят тези от предходните два модни сезона. Разликата е във вариациите от нюанси. Според Pantone цветът на 2014-та е сияйна орхидея - разновидност на лилавото. Но дори от компанията отбелязват в класацията си, че има още 8 цвята, които владеят модния подиум и имат силата да се наложат.

50 нюанса синьо
 Синьото е универсален цвят за всеки сезон. За пролет/лято  2014 дизайнерите ни напомнят, че в зависимост от нюанса на синьото, се мени и въздействието му. Релаксиращо небесно синьо за безгрижни разходки или зашеметяващо и наситено за бляскави вечери.

Каква е цената на Samsung S5

След анализ е изчислена абсолютната стройност на компонентите на новия хит при смартфоните Samsung Galaxy S5.

Моделът разполага с 5,1-инчов Super AMOLED екран, работещ в резолюция HD 1920х1080 пиксела, Qualcomm Snapdragon 801 четириядрен процесор на честота 2,5 GHz, 2 GB RAM и вградена памет от 16 или 32 GB(в зависимост от телефона който искате да закупите), 16-мегапикселова камера и батерия с капацитет 2800 мАч.


Общата равносметка на изброените части е следния:

  1. Екранът е оценен на $63
  2. RAM паметта е $44
  3. Сензорът за пръстови отпечатъци е $4. (имайте на предвид, че дори при iPhone 5S стойноста на този сензор е на цена от 15$).
  4. WiFi модул, GSM модул, памет и други 145$

Въпреки ниската цена от 256$ за частите имайте предвид, че в тази цена не е включена рекламата на телефона, изработването на дизайна, маркетинг, лицензи за ползване на Android OS и много други разходи които не са пряко свързани с това което се намира в телефона.

 

Всички части на Samsung Galaxy S5 струват $256.

Това е заключението на компанията IHS 

 

 

От представителство на  "Ламборджини" вече приемат дигиталната валута при продажба на наличните автомобили в представителството, съобщават от британския вестник "Дейли мейл".

В САЩ беше закупен нов автомобил модел Tesla Model S, като стойността му бе платена с новата електронна валута биткойн. Дилърският център на Ламборджини в Южна Калифорния обяви, че вече ще приема виртуалните пари.

Цената на закупения с биткойни автомобил е между 70 и 95 хиляди долара (в зависимост от екстрите). Днешният курс на биткойн е равен на 1013 долара, като клиентът е платил по-малко от 100 биткойна за своята нова кола (в момента 08.12.2013 кура е спаднал до 730$, което прави загуба на представителството в размер на  28300$).
Новата валута съществува от 2010 година, като нейният курс първоначално беше под долар, като през 2011 година достигна 2,5 долара, а през ноември 2013 година надвиши цели 1000 долара. Има страни, в които използването на дигиталната валута е забранено. Една от тях е Китай.
След появата на Bitcoin, се появиха и много други круптовалути. Една от тях е Litecoin, но за разлика от своя събрат Bitcoin, все още е нова и цената и варира от 20-50$ за 1 coin. Очаква се покачване в най скоро време на цената и на двете валути.